Полтавщину представлятиме на Відзнаку «Орден Святого Пантелеймона» лікар-хірург судинний КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скліфосовського ПОР» Дмитро Щербань

29 червня 2023
517

ІІ етап конкурсного відбору Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» в сезоні 2022-2023 розпочато! 28 червня 2023 року відбувся розгляд претендентів на отримання Ордена в номінації «Цивільні медики». На ньому Полтавщина за повідомленням Голови Регіональної ради Валерія Похилька представляла свого кандидата. Ним став номінант на Відзнаку Щербань Дмитро Анатолійович - лікар-хірург судинний КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скліфосовського ПОР».

У цьому році НЕК очолює Голова Донецької Регіональної Ради Олена Марченко. Заступники - президент ВУЛТ Олег Мусій і начальник Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» Анатолій Казмірчук. Секретар НЕКу - ініціатор і лідер Всеукраїнської інноваційної освітньої платформи «Сходи в майбутнє» Ігор Найда.

Нагадуємо, що цього року відбір відбувається у номінаціях «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» для військових медиків та окремо для цивільних медиків. Також, було прийнято третю номінацію «За підтримку українського народу в боротьбі за свободу та незалежність України» (для іноземних громадян та організацій/установ).

Попри постійні обстріли та терористичні атаки країни-агресора, Україна знатиме імена найкращих 9 серпня!