Про збереження психічного здоров'я говорили на кафедрі анатомії людини

02 червня 2023
418

На таку тему відбувся виховний захід зі здобувачами вищої освіти медичного факультету №1 3-ої групи. В обговоренні взяли також участь здобувачі вищої освіти ІІ курсу медичного факультету № 2 6 СТН.

Нині у світі в активному стані перебувають понад два десятки затяжних збройних конфліктів, один із яких в Україні. Війна – це наслідок виснажливих і жахливих подій, що спонукають людей різних вікових категорій постійно думати про збереження свого життя, і насамперед про безпеку своїх рідних. Травмуючий вплив даних подій на психіку значною мірою впливає на емоційну сферу людей. Безумовно, особливо здобувачі вищої освіти І курсу є найбільш чутливими до таких ситуацій.

Савченко Дар'я, Писаренко Інна та Сомсіков Дмитро підготували усну доповідь на тему «Емоційне вигорання здобувачів вищої освіти початкових курсів під час воєнного стану». Науковий керівник- Шерстюк О. О.

Аверьянов Назар, Вівденко Катерина та Тарасенко Дар'я підготували усну доповідь на тему «Принципи сaмооргaнізaції у нaвчaльному просторі здобувачів освіти  першого курсу медичного факультету під час дистанційного навчання». Наукові керівники-доц. Свінцицька Н.Л. та викл. Каценко А.Л.