Проєкт Ukraine Global Faculty: онлайн лекції від закордонних професорів для української університетської спільноти

05 грудня 2022
381
Проєкт Ukraine Global Faculty: онлайн лекції від закордонних професорів для української університетської спільноти

З початком старту програми Ukraine Global Faculty Полтавський державний медичний університет також долучився до цієї ініціативи і став партнером проєкту, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топексперти та підприємці читатимуть онлайн-лекції для здобувачів вищої освіти, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти

Ukraine Global Faculty реалізує благодійний фонд K.FUND за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Проєкт має на меті надати українським здобувачам вищої освіти, аспірантам та викладачам доступ до найкращих навчальних курсів і програм. Спікерами виступатимуть світові експерти, які підтримують Україну та українців.

Усі лекції відбуватимуться в онлайн-форматі. Учасники мають змогу поставити запитання лекторам та отримати відповідь. Записи лекцій доступні до перегляду в архіві в будь-який час.

Мова лекцій – англійська, з синхронним перекладом на українську, слухачі матимуть можливість обрати, якою мовою вони хочуть переглядати матеріал.

Як студентам/аспірантам/викладачам взяти участь в UGF?

- Зареєструйтесь на сайті ugf.academy, натиснувши For Participants: SIGN IN

- Оберіть у власному кабінеті лекції, які вас цікавлять. Ви можете підписатись навіть на лекції, для яких ще не призначені дати проведення. По мірі формування груп слухачів викладачі оберуть дати і UGF повідомить вас.

- Зайдіть у свій кабінет та беріть участь в лекціях онлайн. Жодних спеціальних програм для цього не потрібно. Обирайте зручну мову (англ чи укр). Задавайте питання лектору/лекторці в чаті, він/вона відповість на найцікавіші.

- Шукайте корисні для вас лекції не тільки серед запланованих, а й в архіві проведених (відеозаписи англійською та українською).

- Слідкуйте за новинами на сайті ugf.academy та телеграм каналі t.me/UkraineGlobalFaculty щодо нових лекцій та контриб’юторів.

- Отримуйте сертифікати про участь в лекціях UGF (у 2023 році).

Розширюйте свій професійний нетворк та розвивайтесь разом з Ukraine Global Faculty!