Проведений клінічний етап Міжнародного клінічного конкурсу з прямої реставрації зубів для студентів Global Clinical Case Contest 2023

05 травня 2023
216

2 травня 2023 року на базі кафедри терапевтичної стоматології організований та проведений клінічний етап Міжнародного клінічного конкурсу з прямої реставрації зубів для студентів Global Clinical Case Contest 2023.

У цьому році учасниками конкурсу стали студенти 5-ого курсу Бочков Артур, Євтушок Владислав та студент 4-ого курсу Плетньов Вадим. За умовами конкурсу виконувались прямі художні реставрацій фронтальних та бокових зубів пацієнтів матеріалами Dentsply Sirona. У тривалій напруженій роботі всі учасники конкурсу разом зі своїми асистентами (студенти 4-ого та 5-ого курсів) довели, що їх пацієнтам можна було не хвилюватись – виконані роботи засвідчили професійність студентів у виконанні прямої реставрації зубів, вміння працювати за сучасними технологіями, відмінні навички роботи матеріалами Dentsply Sirona, роботи з асистентом у 4 руки. Але межі досконалості немає. Натепер готуються постери фото виконаних реставрацій Бочковим Артуром та Євтушком Владиславом.

Надалі кращий за професійною майстерністю студент із трьох медичних ЗВО України, які брали участь у конкурсі, за результатами оцінки журі (опініон лідери Dentsply Sirona в Україні) стане національним переможцем і повинен захищати онлайн свою роботу англійською мовою у м. Констанц (Німеччина), після чого стане відомим головний студент-переможець світу.

Будемо сподіватись та не втрачаємо надії, що головним переможцем стане студент саме нашого університету! Побажаємо йому успіху!