Шановні колеги!

21 березня 2023
342
Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції "Актуальні питання коморбідності в практиці сімейного лікаря", яка відбудеться 29 березня 2023р. в дистанційній формі з використанням платформи Zoom (початок о 9.00).

Реєстрація учасників 29.03.2023 року з 8:30 до 9:00 онлайн на платформі Zoom, використовуючи ідентифікатор (ідентифікатор конференції: 2407178936).

Мета конференції полягає в тому, щоб обговорити та обмінятися досвідом з питань взаємозв'язку між різними захворюваннями, які виникають у пацієнтів одночасно, тобто коморбідності, що особливо актуально у практиці сімейного лікаря. До конференції залучені провідні експерти з питань сімейної медицини та інших галузей для обговорення актуальних проблем, що стосуються коморбідності в загально лікарській практиці. Інформація та рекомендації, які будуть висвітлені на конференції, допоможуть вам в покращенні своєї практики та наданні більш ефективної медичної допомоги вашим пацієнтам.

Ми запрошуємо лікарів загальної практики, терапевтів, ревматологів, лікарів УЗД діагностики, лікарів -інтернів приєднатися до нас на цій важливій конференції. Ми гарантуємо, що ви отримаєте корисний досвід та нові знання.

Зареєструватися на конференцію можна на сайті Полтавського державного медичного університету за посиланням https://www.pdmu.edu.ua/events/aktualni-pitannya-komorbidnosti-v-praktici-simeynogo-likarya , де ви знайдете додаткову інформацію про конференцію та програму заходу. Ми раді бачити вас на нашій конференції та сподіваємося на плідну співпрацю з вами в майбутньому.

З повагою,
Організаційний комітет .