Шановні Колеги, Студенти, дорогі Співвітчизники!

30 грудня 2022
402
Шановні Колеги, Студенти, дорогі Співвітчизники!

Ми достойно прожили разом увесь 2022 рік. Він назавжди закарбується у пам`яті, як буремний час наших випробувань і спільної самовідданої боротьби з російським агресором, що нагло вторгся на нашу рідну землю. Але повз його очікування, розв`язана ним війна не зламала нас, а розбудила з новою силою нашу національну гідність і волю до свободи, незалежності та остаточної перемоги над ним. Тож прожите не втрачене, а надбане. Ми надбали незламну силу національного духу, оволоділи навичками і вмінням долати тимчасові труднощі, ми, як ніколи, усвідомили, що добре вміємо постояти за головні принципи, не боячись при цьому ризикувати найдорожчим. Цим треба гордитися.

І ми гордимося, зокрема, і своєю молоддю, своїми студентами, яким випало не тільки успішно навчатися у воєнний час, але і виявляти повсякчас свою активну громадянську позицію не на словах, а на ділі, вчасно з`являючись там, де потрібна їхня допомога. Ми пишаємось своїми колегами, викладачами ПДМУ, які на фронті стоять біля операційного столу, рятуючи поранених бійців, і тими, які у шпиталях також надають їм допомогу, не рахуючись ні з втомою, ні з особистим часом, і при цьому продовжують навчати студентів, тим самим готуючи собі достойну зміну! У нас велике майбутнє, і ми обов'язково переможемо! Треба тільки твердо стояти на головному – любові і вірності своєму народу, своїй рідній землі і не втрачати  готовності захищати отчі простори. У нас все вийде! Все буде Україна!

Тож з прийдешнім Новим роком вас, з Різдвом Христовим! Здоров`я і затишку вам і вашим родинам, добра і всіляких гараздів щоднини у всьому та нових вагомих здобутків у праці, Миру і Перемоги!

З повагою, ректор ЗВО ПДМУ, професор Вячеслав Ждан.