Стоматологічний факультет: підбиваємо підсумки успішного складання випускниками іспитів

15 червня 2023
261

14 червня 2023 року в аудиторії №6 відбулося спільне засідання вчених рад стоматологічного й міжнародного факультетів на якому було заслухано, обговорено й затверджено звіт голови екзаменаційної комісії д.мед.н., професора Давида Аветікова. 

Відкрила раду декан факультету стоматологічного Алла Сидорова, яка привітала всіх із успішним складанням етапу 2 ЄДКІ на стоматологічну факультеті.

Давидом Аветіковим було представлено звіт із зазначенням результатів інтегрованого тестового іспиту КРОК 2 за спеціальністю Стоматологія й ОСП(К)І, проведено аналіз роботи комісії та враховано пропозиції й побажання щодо покращення якості професійної підготовки випускників на кожній кафедрі.

Декан міжнародного факультету Лілія Буря подякувала за підтримку кафедр під час навчання іноземних здобувачів в режимі он-лайн і за злагоджену роботу на іспиті.

Під час обговорення звіту голови екзаменаційної комісії завідувачі випускаючих кафедр подякували голові, деканатам, секретарям та екзаменаторам за злагоджену, плідну роботу під час проведення об'єктивного структурованого практичного клінічного іспиту. 

Олександр Свирида, староста 5 курсу стоматологічного факультету, висловив слова вдячності всім, хто долучився до становлення випускників на шляху їх професійного зростання.

Підсумувала результати гарант ОПП Стоматологія Тетяна Петрушанко.