Студенти ПДМУ стали переможцями у XIX міжнародній науковій конференції студентів, молодих вчених та фахівців

09 лютого 2023
370
Студенти ПДМУ стали переможцями у XIX міжнародній науковій конференції студентів, молодих вчених та фахівців

Учасники студентської наукової групи «Лабораторна діагностика» з кафедри фізіології взяли участь в Міжнародній науковій конференції «Актуальні питання сучасної медицини», організованій Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна. Вона відбулася наприкінці 2022 року. Під керівництвом к. біол. н., доцента Тетяни Мамонтової учасники групи на високому рівні виступили з доповідями у трьох секціях конференції, долучилися до обговорення наукових досліджень здобувачів вищої освіти з Європейських країн, отримали досвід наукової комунікації та збагатили знання сучасними даними у різних напрямках медицини.

Сергій Шальнев та Сергій Троцько, студенти 3 групи, 6 курсу медичного факультету №1 виступили з результатами проведеного дослідження у секції «Медична генетика». Журі високо оцінило їх виступ і відзначило Дипломом І ступеню та сертифікатом «За кращу презентацію».

Євгенія Забажан, студентка 10 групи, 5 курсу та Вероніка Мамонтова, студентка 4 групи, 1 курсу медичного факультету № 1 представили дослідження у секції «Інфекційні хвороби, імунологія та алергологія». Результатом виступу стало нагородження Дипломом ІІ ступеню та сертифікатом учасника.

Виступ Анастасії Зезекало та Анатолія Мягкохліба, студентів 9 групи, 4 курсу, медичного факультету №1 припав на період тотального блекауту, що не завадило їм зробити доповідь у секції «Гігієна та соціальна медицина». Журі відзначило їх виступ Дипломом ІІ ступеню та сертифікатом «За новизну та оригінальність».

Ми бажаємо усім учасникам та науковому керівнику студентської наукової групи лабораторної діагностики кафедри фізіологія подальших успіхів, творчого натхнення та Перемоги!