Участь здобувачів вищої освіти й науково-педагогічних працівників кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією в роботі міжнародного форуму

24 жовтня 2022
294

17-21 жовтня 2022 р. науково-педагогічні працівники кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією на чолі із завідувачкою Оленою Бєляєвою взяли участь у роботі міжнародного форуму “Practitioner Insight Conference: Dealing with Global Uncertainty”, який проходив на базі Університету Ковентрі (Велика Британія).

                У ході конференції представники Університету Ковентрі виступили з доповідями, присвяченими актуальним питанням європейської вищої освіти та міжультурної комунікації (“Changing Leadership in Times of Uncertainty”, “Global Engagement Team – International Work/Study Opportunities”, “International Changes in People and Culture”, “Changes in Quality and Sustainability” та ін.).

                До заходу активно долучилися учасники студентського наукового гуртка кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією. Під час конференції здобувачі освіти мали змогу вдосконалити свої комунікативні навички й поглибити знання про систему вищої освіти у Великобританії.