Урочисте засідання Вченої ради: у ПДМУ вручили дипломи випускникам

30 червня 2023
456

Урочистим і гамірним видався день 30 червня 2023 року в університеті. Щасливі випускники, їхні батьки заполонили університетське подвір`я ще з раннього ранку. Викладачі зустрічалися сьогодні востаннє зі своїми поки що студентами. А завтра вони вже стануть їхніми колегами. Бо ж у тих вже будуть дипломи як свідчення того, що роки напруженого навчання і праці над собою дали успішні плоди – завдяки своїм вчителям вчорашні студенти стали висококваліфікованими фахівцями.

Випускники медичних факультетів № 1 та № 2, міжнародного факультету, Навчально-наукового медичного інституту, Фахового медико-фармацевтичного коледжу з напутнім словом і добрими побажаннями щасливого майбутнього та успішної реалізації у професії лікаря, проголошеними ректором ПДМУ, професором Вячеславом Жданом на Урочистостях з нагоди вручення дипломів, почали свій знаменний день. Щасливої долі і Перемоги України у російсько-Українській війні побажав він молодим фахівцям.. Завдяки тим, хто жертовно віддав своє життя задля нашого народу, завдяки воїнам ЗСУ, волонтерам, медикам на війні і в шпиталях, нинішні випускники мали можливість сьогодні завершити навчання і отримати дипломи. Про це завжди пам`ятати закликав ректор своїх випускників. Хвилиною мовчання вони вшанували пам`ять загиблих Героїв.

Ще багато добрих слів і конструктивних побажань світлої долі почули у цей урочистий день магістри і бакалаври, випускники Навчально-наукового медичного інституту і Фахового медико-фармацевтичного коледжу, лікарі зі спеціальності «Медицина» також від першого проректора, професора Валентина Дворника, проректора з міжнародних зв`язків Віктора Поліщука, Гаранта ОПП «Медицина», професора Ігоря Скрипника, голови державної екзаменаційної комісії, професора Валерія Похилька, деканів Миколи Рябушка , Дениса Капустянського, Лілії Бурі, директора ННМІ Жанни Кундій та викладачів, які упродовж всіх років навчали, допомагали і були весь час поруч, передаючи їм свої знання, вміння та досвід.

885 випускників 2023 року, з яких 51 отримали дипломи з відзнакою, завтра будуть працювати задля здоров`я українського народу, задля його майбутнього і задля Перемоги.

Хай їм всім щастить! В добрий час!