УТВОРЕННЯ У ЗВО ПДМУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ: ЗАПРОШУЮТЬСЯ ДО СПІВПРАЦІ МАЙБУТНІ ДОКТОРИ НАУК

26 жовтня 2022
307

За Наказом МОН України від 10.10.2022 №894 затверджено рішення атестаційної колегії МОН України про утворення у Полтавському державному медичному університеті МОЗ України спеціалізованої Вченої ради д 44.601.02 зі спеціальностей 14.01.02 «Внутрішні хвороби», 14.01.11 «Кардіологія», 14.01.20 «Шкірні та венеричні хвороби» з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) наук.

Очолив Раду ректор ЗВО ПДМУ, професор Вячеслав Ждан.

Членами спеціалізованої Вченої ради є відомі науковці, провідні фахівці у своїй галузі, що очолюють клінічні школи, освітні, наукові заклади та підрозділи, мають великий обсяг публікацій у вітчизняних та закордонних наукових виданнях. зокрема, до складу Ради увійшли вчені з Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Харківського національного медичного університету, Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова, ДУ «Національний інститут терапії імені Л.Т. Малої НАМН України», ДУ «Інститут медицини праці ім. Ю І.. Кундієва НАМН України». Результатом плідної праці спеціалізованої Вченої ради попередньої каденції став успішний захист та затвердження МОН України двох докторських та трьох кандидатських дисертацій із зазначених спеціальностей.

Запрошуємо до співпраці майбутніх докторів наук, які поповнюють лави української медичної науки та прагнуть стати її авангардом, завершити дисертаційне дослідження захистом у спеціалізованій Вченій раді д 44.601. 2 можуть і здобувачі наукового ступеня кандидата медичних наук, які запланували роботу до 2016 року.