Відбулася робоча нарада з питання організації та проведення ОСП(К)І – 2 за ОПП «Медицина»

27 січня 2023
417

24 лютого 2023 року на базі Симуляційного центру Полтавського державного медичного університету проведена робоча нарада з питання організації та проведення ОСП(К)І – 2 за ОПП «Медицина» за головуванням гаранта ОПП «Медицина», професора Ігоря Скрипника.

У роботі наради брали участь завідувачі клінічних кафедр та відповідальні за проведення ОСП(К)І.

Гарант ОПП Медицина», професор Ігор Скрипник зосередив увагу на якісній підготовці алгоритму виконання практичних навичок / маніпуляцій з урахуванням профілю кожної із дванадцяти станцій з залученням сучасних манекенів, фантомів, приладів, обладнання та виконання ситуаційних завдань. Висловлені зауваження і конструктивні побажання з якості розробки контрольних листів на кожній станції.

Відповідальна за організацію і проведення ОСП(К)І-2, доцент Оксана Саргош ознайомила присутніх з графіком проведення занять та консультацій зі здобувачами освіти 6-ого курсу на базі Симуляційного центру.

Декан міжнародного факультету Лілія Буря висвітлила особливості проведення освітнього процесу зі студентами міжнародного факультету.

Учасники наради висловили пропозиції щодо удосконалення освітнього процесу стосовно покращення оволодіння практичними навичками.