Відбулася Вчена рада

30 листопада 2022
524

30 листопада 2022 року відбулася Вчена рада. Засідання відкрив ректор ЗВО ПДМУ, професор Вячеслав Ждан. Він висловив подяку за плідну наукову та педагогічну діяльність викладачам та співробітникам університету і від імені міського голови та від себе особисто вручив Почесні грамоти і Подяки В. О. Жамардію, А. М. Громовій, Т. О. Лещенко, директорці бібліотеки О.Б. Боровик. Окрему Подяку від ректора отримав також увесь колектив кафедри українознавства та гуманітарної підготовки за багаторічну плідну наукову і навчальну діяльність, популяризацію вивчення української мови та культури і з нагоди 30-річчя.

У засіданні Вченої ради взяли також участь начальниця медичної служби ТО ЗСУ, у недалекому минулому випускниця ПДМУ, Юлія Кандул та заст. головного лікаря ПОКЛ ім. М. В. Скліфосовського, очільниця Полтавського Перинатального центру Вікторія Ващенко. Юлія Кандул від імені командування медичної в/ч А-70 -44 висловила глибоку вдячність за підтримку, професіональну підготовку фахівців та патріотичне виховання студентів ректору ЗВО ПДМУ, професору Вячеславу Ждану, всьому науково-педагогічному колективу університету, а також ПК ПДМУ за надану волонтерську допомогу військовослужбовцям і вручила їм Подяку.

Вчена рада заслухала звіт завідувача кафедри акушерства і гінекології № 2, професора Володимира Ліхачова про виконання ним умов Контракту на посаді за 5 років і визнала його як таким , що заслуговує на позитивну оцінку діяльності та рекомендації щодо його продовження. Серед інших питань, розглянутих на засіданні, була доповідь проректора ЗВО ПДМУ з науково-педагогічної та виховної роботи, професора Валерія Похилька про роль психологічної служби ПДМУ в організації безпечного освітнього середовища, про призначення Вченою радою студентського Омбудсмена. Підтримано кандидатуру лікаря-інтерна Олександра Мамая.

На завершення розглянуті конкурсні справи і оголошені результати голосування.