Відбулось засідання Наглядової ради ЗВО ПДМУ

20 жовтня 2022
471

20 жовтня 2022 року відбулося засідання Наглядової ради ЗВО ПДМУ. На ньому було заслухано звітну доповідь голови Наглядової ради Юрія Параманова за 6 років діяльності членів ради. За звітний період було обговорено низку конструктивних пропозицій щодо удосконалення навчального процесу, розширення міжнаціональних зв`язків університету у світовому освітньому просторі та інші не менш важливі питання. В основу їх завжди були покладені колегіальність, неупередженість у прийнятті рішень, незалежність від політичних партій та прозорість у роботі.

Наглядова рада позитивно сприйняла звітну доповідь та пропозицію щодо продовження та оптимізації діяльності у майбутньому 2022-2023 навчальному році. Ректор ЗВО ПДМУ, професор Вячеслав Ждан висловив подяку Наглядовій раді за активну участь у сприянні вирішення актуальних проблем, організації та проведенні значущих заходів в університеті, співпрацю та взаєморозуміння.

Серед питань порядку денного було також  ознайомлення учасників засідання з особливостями та результатами вступної кампанії - 2022. Про це говорив у своїй доповіді відповідальний секретар Приймальної комісії ЗВО ПДМУ Геннадій Баля. У цілому він зазначив, що вступна кампанія завершилась успішно, а число вступників у порівнянні з минулими роками збільшилась майже вдвічі, що у свою чергу засвідчило про вагомий авторитет Полтавського державного медичного університету на ринку надання освітніх послуг.

Завершилось засідання обговоренням спільної роботи у майбутньому і традиційною світлиною на згадку.