Відбулось засідання Вченої ради ПДМУ

19 квітня 2023
743

19 квітня 2023 року відбулося чергове засідання Вченої ради ЗВО ПДМУ, яке очолив ректор Вячеслав Ждан. Перед розглядом Вченою радою питань на порядку денному він за багаторічну успішну працю у царині медичної галузі та освіти і з нагоди ювілею вручив Почесні грамоти від Полтавської міської ради окремим працівникам університету, а також за визначні успіхи і перемогу, здобуті на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт – лауреатам та їхнім науковим керівникам.

Серед питань, які розглянула Вчена рада, були звіти за виконання умов Контракту на посаді за 5 років завідувача кафедри хірургії № 2 Володимира Шейка і завідувача кафедри внутрішньої медицини № 2 Івана Катеренчука. Вчена рада одноголосно схвалила їхню роботу, затвердила звіти та проголосувала за підписання з ними контрактів на наступний період.

Перший проректор з науково-педагогічної роботи Валентин Дворник представив навчальні видання науково-педагогічних працівників університету, рекомендованих до затвердження Вченою радою з наданням їм відповідного грифу.

Серед інших питань були розглянуті також конкурсні справи.