Відбулося засідання вченої ради навчально-наукового інституту післядипломної освіти Полтавського державного медичного університету

19 червня 2023
360

На засіданні директором ННІПО, доцентом Аллою Марченко підбиті підсумки проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції лікарів-інтернів «Актуальні питання клінічної медицини», яка відбулася 25 травня 2023 року.

Про виконання ліцензійних умов науково-педагогічними працівниками кафедри післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів: порівняльний аналіз, доповів завідувач кафедри, професор Михайло Нідзельський, від комісії виступили доценти Тетяна Поліщук та Тетяна Хміль.

Про підготовку до проведення Державної атестації лікарів-інтернів у червні 2023 року інформували завідувачі профільних кафедр.

Проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ігор Скрипник акцентував увагу на особливостях зарахування в інтернатуру випускників 2023 року, зокрема, наголосив на складнощах у формуванні контингенту лікарів-інтернів стоматологічного профілю. Він також розповів про  перспективи післядипломної освіти у 2023/2024 навчальному році.