Відбулося засідання Вченої ради

08 лютого 2023
380

8 лютого 2023 року відбулося засідання Вченої ради ЗВО ПДМУ. Його відкрив голова Вченої ради, ректор ПДМУ, професор Вячеслав Ждан. Після вступного слова він вручив Почесні грамоти та Подяки від Полтавської ОВА, Полтавської міської ради, Полтавського міського голови та Відзнаки ректора за вагомі здобутки у науково-навчальній діяльності співробітникам університету.

У своїй доповіді аналізував стан навчальної роботи у ЗВО ПДМУ у першому півріччі та окреслив завдання науково-педагогічних кафедр на друге півріччя 2022-2023 н. р. начальник навчального відділу , професор Іван Старченко.

Вчена рада заслухала звіт завідувачки кафедри ортопедичної стоматології з імплантологією, доцента Гельфіру Кузь про виконання нею умов на посаді за 5 років та визнала її роботу задовільною і як такою, що заслуговує на продовження на майбутній термін.

Перший проректор, професор Валентин Дворник представив навчальні видання науково-педагогічних працівників університету, рекомендованих до затвердження Вченою радою з наданням їм відповідного грифу.

Вчена рада погодила запропоноване проректором з наукової роботи, професором Ігорем Кайдашевим надання творчої відпустки доценту кафедри нервових хвороб Катерині Таряник для завершення нею роботи над виконанням докторської дисертації.

Серед іншого були розглянуті також конкурсні справи та вирішені актуальні питання сьогодення.