Вітаємо переможців та призерів: завершився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Терапевтична стоматологія»

07 березня 2023
382

На кафедрі терапевтичної стоматології відбувся І письмовий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Терапевтична стоматологія».  21 здобувач освіти ІІІ-V курсів стоматологічного факультету, які активно цікавляться терапевтичною стоматологією та забажали перевірити, насамперед, свої теоретичні знання, мали змогу у відповідності до року навчання визначитись із письмовим запитанням та надати на нього відповідь. Усі роботи студенти попередньо закодували. Журі у складі професорів та доцентів кафедри перевіряли закодовані роботи і визначали кількість отриманих балів, враховуючи правильність відповіді, повний, послідовний та творчий виклад матеріалу. Апеляційна комісія у складі докторів медичних наук контролювала прозорість та якість перевірки робіт.

Талановиті студенти боролися за перемогу і набирали високі бали, інколи однакову кількість, тому деякі місця з однаковим результатом діставались декільком студентам.

Так на ІІІ курсі переможцями стали Осипенко Катерина та Барковська Анастасія, ІІ місце виборов Синицин Андрій, а ІІІ місце отримав  Маційчук Дмитро. На IV курсі І місце розділили Чех Юлія та Охріменко Роман, ІІ місце отримала Деркач Софія, а ІІІ місце посіли Сукурова Тетяна та Григор’єва Вікторія. Серед студентів випускного курсу перемогу виборола Восканова Марина, ІІ місце отримав Коваль Дмитро, а ІІІ місце – Пистіна Софія.

Усі переможці та призери були нагороджені монографіями та навчальними посібниками, в тому числі і англомовними виданнями, та запрошені на участь у фантомному занятті по реставрації зубів сучасними композитними матеріалами на базі кафедри терапевтичної стоматології.

Вітаємо переможців та призерів!