Визначені переможці студентської олімпіади з хірургічної стоматології на 3-му курсі стоматологічного факультету

21 березня 2023
336

16.03.2023 р. на кафедрі пропедевтики хірургічної стоматології пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хірургічна стоматологія». У ній взяли участь 22 здобувача вищої освіти 3-ого курсу стоматологічного факультету.

Олімпіада проводилась у два етапи. На першому етапі студенти самі обирали питання, які викликали в них найбільшу зацікавленість. Запитання були сформовані таким чином, щоб учасники мали змогу показати не лише чисті теоретичні знання з предмету, а й виявити творчий підхід. Оцінювання проводилося за комплексом професійних знань та креативних здібностей студентів. На другому етапі їх вже очікував бліц-турнір.

Проведення олімпіади викликало значне зацікавлення. Оргкомітет відзначає в усіх учасників високий рівень мотивації, наполегливість при підготовці до змагання та старанність при розв’язанні завдань. Захід відбувся у дружній атмосфері з дотриманням принципів академічної доброчесності. Переможцями олімпіади стали:

І місце - Анастасія Барковська, ІІ місце – Софія Козацька та Марія Коваленко, ІІІ місце - Богдан Наурзбеков, Анастасія Васильченко, Дарія Болюбаш.

Переможців привітала декан міжнародного факультету Лілія Буря. А представник студентів-олімпіадників Богдан Наурзбеков у свою чергу подякував їй та  колективу кафедри пропедевтики хірургічної стоматології і особисто завідувачу кафедри Вадиму Новікову за увагу, тактовність, високий клінічний та викладацький професіоналізм.

Бажаємо всім учасникам олімпіади подальших успіхів в опануванні стоматологічної науки.