Всеукраїнський проєкт «Студент-студенту» продовжує цикл лекцій

08 травня 2023
346

Продовжує свою роботу Всеукраїнський проєкт «Студент-студенту». У ньому беруть участь провідні медичні вищі навчальні заклади України. Цей проєкт розпочався у 2021 році. Студенти читають лекції з клінічної фармакології своїм колегам з інших ВНЗ по важливим темам, які недостатньо висвітлені в літературі, або виносяться на самостійне вивчення. Спілкування відбувається у форматі Zoom-конференції та залишається можливість переглянути його на Ютуб.

4 травня 2023 року почався новий цикл лекцій «Студент-студенту» У цьому році першими відкрили цикл лекцій саме студенти Полтавського державного медичного університету. Вони представили лекції за такою тематикою: «Водорозчинні вітамінні препарати» та «Жиророзчинні вітамінні препарати».

З вітальним словом звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Харківського національного медичного університету Володимир Марковський. Традиційно веде проєкт завідувачка кафедри клінічної фармакології та внутрішньої медицини Харківського національного медичного університету Ірина Князькова. Від імені ПДМУ учасників привітали проректор з навчальної роботи Давид Аветіков та завідувач кафедри фармакології, клінічної фармакології та фармації Руслан Луценко.

Щиро вдячні колегам з Харківського національного медичного університету за створення даного проєкту, за можливість брати у ньому участь, навчатися та розвиватися у такий непростий час для всіх нас.