Якими бувають академії? Щоб не дивувало вас це запитання, шукайте відповідь на нього у наступній топ-новині!

24 січня 2023
477

У Полтавському державному медичному університеті повсякчас пульсує постійний пошук креативних ідей та не менш активне втілення їх у навчальний процес. А відтак, і викладачам, і студентам тут ніколи тішитися здобутим, а разом продовжувати не збавляючи темпу, працювати заради майбутнього.

Так на початку нового 2023 року вони вже активно заходилися втілювати у життя Першу Зимову Академію "Інфекціїї та Імунітет" Ессен-Полтава». Цікаво, що вона передбачає?

Це спеціальна двотижнева онлайн програма для студентів старших курсів медичних факультетів ПДМУ. Вона складається із десяти лекцій, присвячених питанням інфекційних захворювань, імунології, ВІЛ/ СНІДу. А лекції читатимуть науковці світового рівня університету Дуйсбург-Ессена. Потім у Програмі передбачено обговорення матеріалів лекцій та відповіді на запитання

На відкритті 1-ї Зимової Академії 23 січня 2023 року з вітальним словом виступив заступник декана із навчальної діяльності УДЕ професор Йоахім Фандрей. А перед першою лекцією учасники програми переглянули презентацію про історію та розвиток Університету Дуйсбург-Ессен від директора інституту вірусології УДЕ, професора Ульфа Діттмера.

Що це дасть Полтавському державному медичному університету?

Реалізація програми 1-ї Зимової Академії стане ваговим внеском у розвиток інтернаціоналізації діяльності ЗВО ПДМУ та познайомить здобувачів вищої освіти нашого університету із найкращими передовими досягненнями у галузі науки і освіти.

Тож ще одна Академія, цього разу за назвою пори року – Зимова, в якій стартувала, сприятиме розширенню наукових горизонтів і матиме резонанс не тільки серед її учасників. Хай щастить!