Захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри внутрішньої медицини №2

04 листопада 2022
442

Добігає до завершення важкий, але продуктивний тиждень роботи разових спеціалізованих вчених рад. Так, 3 листопада 2022 р. відбувся успішний захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри внутрішньої медицини №2 Сатєнік Рустамян на тему «Психосоціальні фактори як складова кардіоваскулярного ризику у коморбідних пацієнтів на програмному та перитонеальному діалізі: методи корекції» (керівник – професор Іван Катеренчук).

У роботі ради взяли участь провідні науковці з терапії та психіатрії. Головувала на засіданні разової спеціалізованої вченої ради професор Наталія Чекаліна. До роботи ради опонентами та рецензентами були запрошені висококваліфіковані спеціалісти: Буковинського державного медичного університету – професор Оксана Хухліна,  Дніпровського державного медичного університету – професор Олександр Курята та Полтавського державного медичного університету – професор Рустам Ісаков та професор Юрій Казаков.

Здобувачка презентувала свої наукові здобутки та у кваліфікованій дискусії проявила свою наукову компетентність та ерудицію.

Після закінчення роботи ради аспірантка Сатєнік Рустамян висловила особливу вдячність та повагу ректору Полтавського державного медичного університету, професору Вячеславу Ждану за надані можливості з підготовки та захисту дисертації у стінах рідного вишу. Висловила щиру вдячність проректору ЗВО з наукової роботи, Гаранту ОНП підготовки докторів філософії за спеціальністю 222 – Медицина професору Ігорю Кайдашеву, своєму науковому керівнику, професору Івану Катеренчуку, секретарю разових рад, доценту Валентині Соколенко, співробітникам наукового відділу Галині Мороховець, Івану Березі, Юлії Бабенко, Олені Прихідько, членам разової ради та всім присутнім!