Закрити ×

Інформаційно-роз'яснювальна робота: подробиці далі

26 вересня 2025
309

На виконання плану заходів щодо реалізації Цілей Глобальної Стратегії Сталого Розвитку подолання бідності, а саме цілі № 2 «Подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки Глобальної Стратегії Сталого Розвитку» 25 вересня 2025 року на кафедрі громадського здоров’я, менеджменту та медичної експертизи зі здобувачами освіти 3 курсу 6 групи медичного факультету № 1 проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо збалансованого харчування для населення, а саме обговорено норми споживання м'яса, молока та молочних продуктів, риби, фруктів та овочів у розрахунку на одну особу (згідно з сучасними рекомендаціями МОЗ та міжнародними стандартами).

Обговорено практичний кейс: як збалансувати раціон та практично застосовувати норми харчування пацієнтам.

Прес-служба Полтавського державного медичного університету

In line with the action plan for implementing the Goals of the Global Sustainable Development Strategy to overcome poverty, namely Goal No. 2 “End Hunger, Achieve Food Security of the Global Sustainable Development Strategy,” on September 25, 2025, the Department of Public Health, Management and Medical Expertise conducted an informational and educational session with 3rd-year students of Group 6, Faculty of Medicine No. 1.

The discussion focused on balanced nutrition for the population, in particular the recommended intake of meat, milk and dairy products, fish, fruits, and vegetables per person (according to current recommendations of the Ministry of Health and international standards).

A practical case was also discussed: how to balance a diet and apply nutritional standards in practice for patients.

Press Service of Poltava State Medical University